A BAVA-Com Kft. - a PREVOST magyarországi disztribútora • Hívjon minket: +36-309 528 248
BAVA-Com Kft.
1086 Budapest, Csobánc u. 11.
Tel.: +36-309 528 248
Fax: +36-1- 459 0026
info@bavacom.hu

PREVOST online rendelési felület
Bemutatkozás
A BAVA-Com Kft. 2003-ban alakult. Fő tevékenysége a termékimporthoz köthető disztribuciós nagykereskedelem az ipari termékek területén. Az alakulás pillanatától kezdve nagy hangsúlyt fektettünk az általunk forgalmazott termékek és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásaink minőségére. Több multinacionális cég magyarországi képviseletét látjuk el. Vevőink is elsősorban az országunkban tevékenykedő nagy multinacionális cégek, de nagyon sok magyar kis és középvállalkozás beszállítója is vagyunk. A termékkörünk legújabb bővítése: a nagy multra visszatekintő, kiváló termékeket gyártó PREVOST termékek forgalmazása.

Üzletfilózófiánk: csak kizárólag kiválló minőségű termékek értékesítése minőségi szolgáltatásokkal kiegészítve.
A PREVOST online rendelési felület használata

Az online rendelés lehetősége kizárólag regisztrált vevők számára elérhető. A regisztrálás egyben a BAVA-Com Kft.  Általános értékesítési feltételeinek elfogadását is jelenti.
Regisztráció nélkül az oldalakat csak termékkatalógus és árkatalógusként használhatja, nincs lehetősége rendelést indítani.

Ha szeretné igénybe venni a rendelés lehetőségét, kéjük regisztráljon a felületen. Ezt követően a megadott elérhetőségeken felvesszük Önnel a kapcsolatot, szerződéses partnerkapcsolati ajánlatot teszünk és a megállapodás után engedélyezzük a rendelési felület használatát. Regisztrált felhasználóként bejelentkezve már a szerződésben rögzített feltételek mellett,  kiválasztva a megfelelő gépeket és tartozékokat, természetesen elküldheti rendelését is. A rendelést legkésőbb 2 munkanapon belül írásban visszaigazoljuk.  A szállítás történhet a külön megállapodott szállítási feltételek mellett, vagy ennek hiányában, postai utánvétes formában.

Részletes tájékoztató a kártyás fizetésről / Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről

Amennyiben Ön nagyobb vásárló mindenképpen érdemes külön szerződéses feltételekben megállapodnia. A vásárlási szokásaihoz igazodva kedvezményeket biztosítunk, és  a szállítási és fizetési feltételek is egyénileg kerülnek meghatározásra. Célunk, hogy minden vevőnk számára a legmegfelelőbb feltételekt tudjuk biztosítani.

Köszönjük érdeklődését és reméljük, hogy hamarosan vevőink között üdvözölhetjük.

Balási Álmos
okl. villamosmérnök-közgazdász
ügyvezető